'It takes a village to raise a child'

Onze missie

Als verloskundigen dromen we van een wereld waarin alle zwangeren in Nederland eigen, krachtige keuzes kunnen maken op het gebied van zwanger zijn, bevallen en ook ouder worden. En met Groei. proberen we die droom uit te laten komen. Gesteund door andere vrouwen en ondersteund door de betrouwbare informatie van verschillende professionals die je altijd alles kunt vragen.


Vroeger leerden onze moeders elkaar kennen op zwangerschapsgymnastiek. Samen wisselden ze tips, ervaringen en informatie uit. Die village met vrienden, familie en buren hielp hen door de zwangerschap, bevalling en het jonge ouderschap heen. Wij geloven dat dat principe nu nog net zo belangrijk is.


Daarom is Groei. het zwangerschapsgymnastiek-groepje 2.0: een online community inclusief een bevalcursus, boordevol tips, informatie, vertrouwen en verbinding! 

We zijn Groei. gestart omdat...

...we snappen dat je in deze nieuwe fase in je leven behoefte hebt aan betrouwbare en toegankelijke informatie.

...we een alternatief willen bieden tegen alle onjuiste informatie en forums waar meer angst heerst dan vertrouwen.

...we geloven in de kracht van de community. Het onderling delen van lief, leed, tips en adviezen. 
...we snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hier vind je betrouwbare informatie op 1 plek en kun je rechtstreeks chatten met onze experts.
...we weten dat een goede voorbereiding op de bevalling zorgt voor krachtige keuzes, meer gevoel van regie én betere ervaringen. En dat gunnen we elke ouder! 
Wij zijn Geke Beckerman en Pascalle de Beer, verloskundigen met een missie. Namelijk: elke vrouw met vertrouwen én verbinding in haar zwangerschap en bevalling laten staan. 


Bij elkaar hebben we meer dan 20 jaar ervaring en zagen we duizenden kinderen geboren worden. Onze ervaringen uit de praktijk willen we nu graag gebruiken om online zwangeren en jonge moeders te helpen. En dat doen we met Groei.


Naast ons bestaat Team Groei. uit een team van verschillende experts die jou gaan helpen om op alle vlakken ondersteuning te krijgen.


Lees hieronder meer over deze topvrouwen!

Ceres

Ceres maakt als ervaren yogadocente ons team compleet. Ze weet als geen ander hoe yoga een fijne en ontspannen werking kan hebben in je zwangerschap en herstelperiode. In de Groei.-lessen die ze geeft neemt ze je mee, of je nu al jaren op de mat staat of nog nooit met yoga in aanraking bent geweest. Elke maandag en donderdag geeft ze een Groei. live les in de community. 

Mariska

Mariska is een enthousiaste orthomoleculair therapeut en kindervoedingscoach. Stel haar al je vragen over voeding, vitaminen en een gezonde zwangerschap. Ook met vragen over gezonde babyvoeding kun je bij haar terecht. Word je nu lid? Dan krijg je een 30 minuten consult bij Mariska cadeau

Marije zet zich in voor een zo ontspannen mogelijke zwangerschap. Je kunt bij haar terecht voor zwangerschaps-, postpartum- en babymassages. Met haar bedrijf Mami-in-balans geeft ze o.a. ook cursussen in voetreflexologie bij baby's en kinderen. Elke zondag zorgt Marije voor een ontspanningsmomentje in de community, en elke 1e zondag van de maand geeft ze een liveles 

Hanny beantwoord als Power Mama® coach al jouw vragen over verantwoord sporten in de zwangerschap. Ze weet als geen ander hoe het is om lekker fit je zwangerschap door te komen, maar ook bij welke 'rode vlaggen' je beter even kunt stoppen. Elke woensdag geeft ze een Groei. live les in de community. 

Wat zeggen andere ouders?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Mirjam - moeder van Kiki
'De dames zijn enorme professionals en je merkt aan alles dat ze dit werk met hun hart, ziel en zaligheid doen!'
Anouk - moeder van een zoon en een dochter
'Geke, een gepassioneerde verloskundige die attent en begaan is. Haar ervaringen, haar drang om daarnaast te blijven leren maar ook haar jonge verschijning maakt dat ze een breed georiënteerde kijk heeft op het vak en kan meedenken in de uiteenlopende dingen die je als zwangere kunt meemaken.'
 
Imara - moeder van Flynt, Fender en Kiki

'Pascalle is een verloskundige die je met passie en liefde begeleidt tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Rust, empathie, kennis, betrokkenheid, ruimdenkendheid en kunde zijn steekwoorden die als eerste te binnenschieten als ik terugkijk op haar begeleiding'

Kirsten - moeder van twee kinderen

'Ik ken Geke als een passievolle, kundige en allround verloskundige. Vanuit verschillende invalshoeken heeft zij tips om met zelfvertrouwen de zwangerschap richting bevalling en daarna tegemoet te gaan'