Groei. met ons mee

Alleen maar betrouwbare zwangerschapsinformatie
Onze moeders wisselden vroeger informatie uit bij zwangerschapsgymnastiek. Maar tegenwoordig vindt er online veel meer contact plaats. In onze drukke levens is het soms lastig afspraken maken. Steeds meer (aanstaande) ouders geven daarom de voorkeur aan online informatie.


Het  nadeel daarvan? Met even snel iets opzoeken op Google stuit je al snel op onbetrouwbare informatie en forums waar meer de angst overheerst dan het vertrouwen. Dat moet anders kunnen, toch? Daarom maken we Groei.: een online community vol betrouwbare informatie, verbinding én vertrouwen. 


Advies van ervaren verloskundigen
Groei. is opgericht door ons: Geke en Pascalle, twee ervaren verloskundigen die 'onze' zwangeren steeds vaker zien zoeken naar een goede balans in het leven. Je wil alle ballen in de lucht houden, maar de tijd is beperkt. Werk, familie, hobby's, alles vraagt zijn aandacht en dat is heel herkenbaar. Hoe fijn is het dan als je dag en nacht, op jouw moment, ergens terecht kan voor vragen, praktische e-learnings en handige weetjes voor deze nieuwe fase in je leven? Dat kan bij Groei.

Laat ons jouw steun zijn. Als community groeien we samen en helpen we je met alle dingen waar je tegenaan loopt, klein en groot. Alles om jou en ook zeker je partner zo goed mogelijk voor te bereiden op de zwangerschap, bevalling en het zijn van jonge ouders.

null

'De online community voor de nuchtere en nieuwsgierige zwangere, die nét dat beetje meer vertrouwen zoekt!' 

Waarom jij kiest voor Groei.

  • Groei. beschikt over een warme en positieve community met (aanstaande) ouders;
  • Groei. is veel meer dan alleen een bevalcursus. Naast de beste voorbereiding op je bevalling, bieden we je handige tips tijdens de zwangerschap en handvaten om ook na de bevalling verder te kunnen als jonge ouders;
  • Groei. werkt met verloskundigen die dagelijks bevallingen begeleiden. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare en de meest actuele informatie op het gebied van zwangerschap;
  • Als lid van de community kun je op elk moment de online (beval)cursussen, workouts en yogalessen volgen, pauzeren en ook terugkijken.
  • Bij Groei. kun je op elk moment van de dag chatten met ons team aan professionals, met o.a. verloskundigen, een fysiotherapeut, orthomoleculair therapeut, Power Mama-coach, yogadocente en meer! 
  • Groei. groeit door! Er komen dus ook steeds nieuwe e-learnings en informatie beschikbaar binnen de community.

    Kortomen, dit wil je niet missen.
    En zeker niet voor de te  pilotprijs van slechts €10,99 per maand.

LIDMAATSCHAP GROEI.
NU SLECHTS VOOR €10,99 PER MAAND

PILOTPERIODE: 

Word nu lid voor slechts €10,99 per maand.

Groei. groeit door! Er worden steeds meer nieuwe berichten, cursussen en informatie toegevoegd waardoor de community nóg waardevoller wordt. Na de pilotperiode gaat de prijs dan ook omhoog. Maar niet voor jou! Als je nu lid wordt voor de pilotaanbieding, gaat de maandprijs voor jou nooit omhoog. 

Kan ik de informatie die jullie delen niet gewoon online vinden?

Ja, dat kan zeker. Door op Google te zoeken, vind je veel informatie. Maar dan ben je er niet van verzekerd dat deze informatie klopt. Terwijl je je juist goed en deskundig geïnformeerd wil worden. Bij Groei. vind je die betrouwbare informatie wel, omdat alle berichten altijd worden meegelezen door experts. 
Zeker en dat moedigen we ook aan. We zijn immers zelf ook verloskundigen! Toch zien we dat veel zwangeren op het spreekuur vragen vergeten te stellen en de drempel om daarna te bellen te hoog vinden. Bij Groei. krijg je elke minuut van de dag antwoord op al jouw vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Dan stel je hem gemakkelijk zelf aan een van onze experts. 

Op veel gratis forums wordt onjuiste informatie gedeeld en overheerst veel meer angst dan vertrouwen. Je betaalt bij Groei. voor de expertise en kennis van ons team + de vele extra's, zoals de online bevalcursus. Door te betalen kiezen mensen heel bewust voor Groei. Je komt daardoor in aanraking met gelijkgestemde (aanstaande) ouders. 

Is offline niet veel leuker dan online?

Vinden wij ook! Daarom denken we na hoe we Groei. ook offline kunnen voortzetten. Tot die tijd kan jouw offline verloskundige zorg prima naast Groei. bestaan. Ze vullen elkaar eigenlijk alleen aan. 

Verloskundige zorg kan toch niet online?

Nee, het begeleiden van bevallingen kan inderdaad niet online. Maar de verloskundige zorg is veel meer dan dat! Verloskundigen zijn ook coach, vraagbaak, goede vragenstellers en meedenkers. En dat kan ook prima online!
Het kan zijn dat je Groei. op een moment niet meer nodig hebt. Of dat je op een andere manier aan jouw informatie bent gekomen. Geen probleem! Ons abonnement is maandelijks opzegbaar. Je beëindigt het gemakkelijk door een mailtje te sturen naar team@groeimetons.nl. Geen gedoe, daar houden we zelf ook niet van. Wie weet tot een andere keer! 

We beloven je betrouwbare informatie en een fijne online omgeving. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. 

Wat zeggen anderen over Team Groei.?

"De dames zijn enorme professionals en je merkt aan alles dat ze dit werk met hun hart, ziel en zaligheid doen!"

Mirjam - Moeder van Kiki

"Geke heeft breed georiënteerde kijk op het vak en kan meedenken in de uiteenlopende dingen die je als zwangere kunt meemaken."

Anouk - Moeder van een zoon en een dochter

"Vanuit verschillende invalshoeken hebben zij tips om met zelfvertrouwen de zwangerschap, richting bevalling en daarna tegemoet te gaan."

Kirsten - Moeder van 2

"Rust, empathie, kennis, betrokkenheid, ruimdenkendheid en kunde zijn steekwoorden die mij als eerste te binnenschieten als ik terugkijk op hun begeleiding."

Imara- Moeder van Flynt, Fender en Kiki

"Geke is laagdrempelig in het contact, waardoor ik alle onzekerheden die bij een zwangerschap komen kijken altijd een luisterend oor heb gevonden, ook na de zwangerschap."

Aline - Moeder van Benthe en Kjelld

Met jouw Groei.-lidmaatschap kies je voor betrouwbare informatie, vertrouwen en verbinding. Nog vragen? Mail gerust naar team@groeimetons.nl.

Klaar om te Groei.-en?